Návrh personální strategie pro udržitelný rozvoj společnosti ACP Traductera, s.r.o. - Růžička, Zdeněk; Syrovátka, Oldřich; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
není k dispozici
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses