Finanční analýza v podniku Lomox plus s.r.o. - Filandrová, Simona (2008)
Teoretická část práce rozděluje a vysvětluje metody finanční analýzy. Aplikační část obsahuje charakteristiku zvoleného podniku a vlastní provedení finanční analýzy. Finanční analýza je provedena formou horizontální analýzy, vertikální analýzy a výpočtem zvolených poměrových ukazatelů. Na závěr jsou zhodnoceny výsledky analýzy a shrnuta doporučení pro management podniku.