Finanční analýza v podniku Lomox plus s.r.o. - Filandrová, Simona; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Teoretická část práce rozděluje a vysvětluje metody finanční analýzy. Aplikační část obsahuje charakteristiku zvoleného podniku a vlastní provedení finanční analýzy. Finanční analýza je provedena formou horizontální analýzy, vertikální analýzy a výpočtem zvolených poměrových ukazatelů. Na závěr jsou zhodnoceny výsledky analýzy a shrnuta doporučení pro management podniku.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses