Finanční analýza podniku - Lupusoru, Elena (2009)
Cílem diplomové práce je zjistit finanční situaci podniku Pivovary Staropramen a.s. pomocí finanční analýzy a hodnotit jeho výkonnost pro potřeby managementu. V rámci práce se pokusím stanovit hlavní faktory, které vedly k dosažení dosavadních výsledků hospodaření a identifikovat možná opatření, která by vedla k úspěšnému vývoji společnosti do budoucna.