Finanční analýza podniku - Lupusoru, Elena; Rauš, Jiří, 1967-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem diplomové práce je zjistit finanční situaci podniku Pivovary Staropramen a.s. pomocí finanční analýzy a hodnotit jeho výkonnost pro potřeby managementu. V rámci práce se pokusím stanovit hlavní faktory, které vedly k dosažení dosavadních výsledků hospodaření a identifikovat možná opatření, která by vedla k úspěšnému vývoji společnosti do budoucna.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses