Přechody mezi daňovou evidencí a vedením účetnictví - Potočková, Zuzana; Müllerová, Libuše, 1945-; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce je zaměřena na přechody mezi daňovou evidencí a vedením účetnictví. Zároveň se také podrobně zabývá přechody na paušální výdaje. Cílem práce je nalézt a vysvětlit správné postupy u problematických situací, které mohou v souvislosti s přechodem vzniknout. Práce dále obsahuje praktický příklad přechodu z daňové evidence na paušální výdaje, a to včetně vyplnění potřebných formulářů pro příslušné orgány.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; daňová evidence; diplomové práce; tax accounting; master's theses