Japonsko a jeho postavení ve světové ekonomice - Čiháková, Romana; Abrhám, Josef; Popovová, Marie, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem práce je zhodnotit postavení Japonska ve světové ekonomice se zaměřením na jeho současné postavení. Toto postavení je analyzováno pomocí komparace japonské ekonomiky s ekonomikami USA a EU a to zejména jejich zapojením do mezinárodního obchodu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses