Současná politika Francie po nástupu prezidenta Nicolase Sarkozyho - Čmakalová, Kateřina; Nechvátal, Martin, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Nicolas Sarkozy nastoupil do funkce francouzského prezidenta dne 16. května 2007. Práce zachycuje posun v přístupu francouzského prezidenta k cílům zahraniční politiky, zabývá se hloubkou změn jejích jednotlivých prostředků a zároveň hodnotí některé realizované či plánované záměry, které nový prezident prosazoval na mezinárodní scéně v období jednoho roku (2007 ? 2008).
Vedoucí práce: Martin Nechvátal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses