Financování korporátního klienta z pohledu banky - Vrbská, Eva; Taušer, Josef; Rychlá, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této diplomové práce je popsat průběh financování korporátního klienta bankou. Práce je rozdělena na dvě hlavní části - na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány účetní výkazy, finanční analýza a jednotlivé části úvěrového návrhu. V praktické části je uvedena finační analýza na základě údajů z klientových výročních zpráv. Následuje úvěrový návrh, sestavený na základě závěrů finanční analýzy, v němž je stanoveno vhodné financování ošetřující různá finanční rizika, která musí klient jako podnikatel podstupovat.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; financování; diplomové práce; financing; master's theses