Možnosti využitia projektového financovania v Českej republike - Kráľová, Michaela; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Čajka, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce pojednává o možnostech využití projektového financování v České republice. Úvodní část práce je věnována teoretickým východiskům projektového financování, jeho definici a charakteristickým znakům. Dále je analyzováno riziko a jeho řízení v projektovém financování. Část práce je věnována problematice finančních instrumentů projektového financování a jejich využití. Závěr práce analyzuje minulý a současný stav na trhu projektového financování na globální úrovni a konkrétní situaci na českém trhu. Práce obsahuje i případovou studii energetického projektu ECKG Kladno.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; riziko; diplomové práce; risk; master's theses