Analýza změn právní formy podnikání z fyzické osoby Miroslav Cihelka na firmu Cihelka elektromontáže spol. s.r.o. - Cihelková, Lucie (2009)
Diplomová práce analyzuje možnosti přeměny právní formy podnikání fyzické osoby na společnost s ručením omezeným s uvedením podstatných skutečností z hlediska právního účetního a daňového. Analýzu aplikuje v praktické části na příkladu fyzické osoby Miroslav Cihelka, vyhodnocuje ji a navrhuje nejvhodnější řešení pro uvedenou firmu. Dále vypracovaná finanční analýza vyhodnocuje dosavadní hospodářské výsledky firmy Miroslav Cihelka.