Analýza změn právní formy podnikání z fyzické osoby Miroslav Cihelka na firmu Cihelka elektromontáže spol. s.r.o. - Cihelková, Lucie; Vojík, Vladimír, 1944-; Dvořák, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce analyzuje možnosti přeměny právní formy podnikání fyzické osoby na společnost s ručením omezeným s uvedením podstatných skutečností z hlediska právního účetního a daňového. Analýzu aplikuje v praktické části na příkladu fyzické osoby Miroslav Cihelka, vyhodnocuje ji a navrhuje nejvhodnější řešení pro uvedenou firmu. Dále vypracovaná finanční analýza vyhodnocuje dosavadní hospodářské výsledky firmy Miroslav Cihelka.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses