Komparácia podnikateľského prostredia na Slovensku a v ČR - Adamová, Monika; Habrmanová, Blanka; Vojík, Vladimír, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Ve své diplomové práci jsem uskutečnila analýzu a komparaci podnikatelského prostředí na Slovensku a v České republice. Na základě PEST analýzy jsem hodnotila hlavní ekonomické ukazatele jako je HDP, inflace a nezaměstnanost. Porovnávala jsem také daňové systémy a operační programy podnikatelských podpor v obou zemích. V neposlední řadě jsem uskutečnila průzkum názorů na podnikatelské prostředí u vybraných podnikatelských subjektů.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses