Nové požadavky na SW produkty - Fried, Jan (2009)
Cílem této práce je analýza českého trhu podnikových informačních systémů (IS) a predikce budoucích trendů, a to především s důrazem na nové příležitosti pro segment malých a středních podniků, a zároveň definice konkrétních východisek relevantních nejen v aktuální ekonomické situaci -- orientace na trhu podnikových IS, specifika uvnitř segmentu MSP, přínosy a možnosti eliminace negativních dopadů pro společnosti.