Nové požadavky na SW produkty - Fried, Jan; Hartman, Ladislav; Hanáček, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této práce je analýza českého trhu podnikových informačních systémů (IS) a predikce budoucích trendů, a to především s důrazem na nové příležitosti pro segment malých a středních podniků, a zároveň definice konkrétních východisek relevantních nejen v aktuální ekonomické situaci -- orientace na trhu podnikových IS, specifika uvnitř segmentu MSP, přínosy a možnosti eliminace negativních dopadů pro společnosti.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses