Finanční analýza - Jevčáková, Viera (2009)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit finanční výkonnost společnosti Foxconn CZ, s.r.o.. Podává celkový obraz o finančním zdraví společnosti, který management užívá při stanovení budoucích cílů. Jako hlavní zdroj dat pro zpracování této diplomové práce slouží veřejně dostupné účetní výkazy.