Finanční analýza - Jevčáková, Viera; Boukal, Petr, 1962-2022; Doležal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit finanční výkonnost společnosti Foxconn CZ, s.r.o.. Podává celkový obraz o finančním zdraví společnosti, který management užívá při stanovení budoucích cílů. Jako hlavní zdroj dat pro zpracování této diplomové práce slouží veřejně dostupné účetní výkazy.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses