Spokojenost zaměstnanců - Svobodová, Lucie (2009)
Tato práce se zabývá popisem spokojenosti a motivace ve zkoumané firmě. Snaží se pomoci rozhodnout se firmě, jak má redukovat zaměstnanecké výhody s důrazem na daňovou efektivnost.