Spokojenost zaměstnanců - Svobodová, Lucie; Kočí, Ondřej; Randáková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce se zabývá popisem spokojenosti a motivace ve zkoumané firmě. Snaží se pomoci rozhodnout se firmě, jak má redukovat zaměstnanecké výhody s důrazem na daňovou efektivnost.
Vedoucí práce: Ondřej Kočí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; motivace; diplomové práce; motivation (psychology); master's theses