Marketing in current financial crisis - Mariánek, Lukáš; Král, Petr, 1979-; Cook, Gina, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Rektorát (2009)
Práce se zabývá důsledky současné finanční krize a recesí všeobecně na podniky a jejich marketing. Obsah práce odkrývá historii marketingu v největších světových recesích a popisuje také současnou finanční krizi a marketingové počiny českých firem. Na závěr se práce zabývá dopady finanční krize na strategické plány firem.
Vedoucí práce: Petr Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Rektorát, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: international Business - Central European Business Realities [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses