Ocenění podniku BONNEL Technologie - Beneš, Petr (2009)
Práce obsahuje kompletní vypracování oceňovacího posudku (popis společnosti, strategická analýza, finanční analýza, vlastní ocenění metodou DCF ve variantě FCFF a metodou EVA).