Ocenění podniku BONNEL Technologie - Beneš, Petr; Kopalová, Helena; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce obsahuje kompletní vypracování oceňovacího posudku (popis společnosti, strategická analýza, finanční analýza, vlastní ocenění metodou DCF ve variantě FCFF a metodou EVA).
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses