Využití sociálních aplikací v praxi - Holásek, Jakub; Feuerlicht, Jiří; Burkoň, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce se zaměřuje na využití sociálních aplikací z praktického pohledu, zabývá se tedy více praktickým použitím těchto aplikací více, než teoretickými hypotézami. Cílem práce je jednak vývoj rozšíření sociální aplikace pro týmovou spolupráci a jednak implementace jiného druhu sociálních aplikací do společnosti. Prvním cílem je vytvoření komponenty, která umožní zakládat týmy, členy týmu a veškerou týmovou agendu do stávajícího systému social bookmarkingu VŠElink pro použití na VŠE, včetně diskuse aspektů a úskalí vývoje a některých vývojových detailů. Druhým hlavním cílem je implementace wiki nástroje do jednoho z oddělení ČSOB pod kódovým označením projekt Bikipedia. V souvislosti s tím i popis hlavních východisek a detailů tohoto projektu s doporučeními pro případné budoucí systémové integrátory.
Vedoucí práce: Jiří Feuerlicht
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; wiki; diplomové práce; wikis; master's theses