Webové služby a jejich podpora v Javě - Kubal, Pavel; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Stanovská, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této práce je poskytnout ucelený pohled na problematiku nástrojů pro podporu vývoje webových služeb v programovacím jazyce Java. První polovina práce se zaměřuje na teoretickou část problematiky a čtenáře seznámí se základními pojmy. Druhá část se věnuje průzkumu trhu s nástroji pro podporu vývoje webových služeb. Výstupem práce je sumarizace vlastností tří největších hráčů na tomto trhu a uvedení praktických zkušeností získaných v průběhu zkoušení těchto nástrojů.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses