Externí a interní auditor - osobnostní charakteristiky, vzdělávání a výkon profese - Kabourková, Dana (2009)
Tato diplomová práce pojednává souhrnně o externím a interním auditorovi. Nejprve se práce zaměřuje na charakteristiky osobnosti, po té na vzdělávání a výkon profese. Také je zde část věnovaná organizacím, které je sdružují. V závěru pak práce rozebírá jejich společné rysy a rozdíly.