Externí a interní auditor - osobnostní charakteristiky, vzdělávání a výkon profese - Kabourková, Dana; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato diplomová práce pojednává souhrnně o externím a interním auditorovi. Nejprve se práce zaměřuje na charakteristiky osobnosti, po té na vzdělávání a výkon profese. Také je zde část věnovaná organizacím, které je sdružují. V závěru pak práce rozebírá jejich společné rysy a rozdíly.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses