Ocenění společnosti Kimex group - Köhler, Tomáš (2009)
Cílem a obsahem práce je určení tržní hodnoty společností ze skupiny KIMEX GROUP k datu ocenění 1.1.2008 na základě veřejně dostupných dokumentů a konzultací s managementem společnosti.