Ocenění společnosti Kimex group - Köhler, Tomáš; Mařík, Miloš, 1947-; Tůma, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem a obsahem práce je určení tržní hodnoty společností ze skupiny KIMEX GROUP k datu ocenění 1.1.2008 na základě veřejně dostupných dokumentů a konzultací s managementem společnosti.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; loterie; diplomové práce; lotteries; master's theses