Role České Republiky jako off-shoringové země v globálních logistických řetězcích - Kvasničková, Kristýna; Jirsák, Petr; Novotný, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá významem offshoringu v dnešní globalizovane ekonomice, jeho vlivem na supply chain management a především postavením ČR jako destinace pro offshoring výroby a služeb. Popisuje dosavadní vývoj offshoringu v ČR, jeho přínosy a nevýhody, trendy a vývoj do budoucna a porovnává ČR s jejími konkurenty. V práci jsou využity studie mezinárodních poradenských firem a OECD.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; offshoring; diplomové práce; offshore outsourcing; master's theses