Kulturní odlišnosti v mezinárodních společnostech - Becková, Pavlína (2009)
Diplomová práce se týká kultury, komunikace na mezinárodní úrovni a kulturních odlišností. Je zaměřena na jihovýchodní Asii, konkrétně na Malajsii, Indonesii a Singapur. Je zde prezentován také výzkum vnímání místních kulturních odlišností, který byl proveden na reprezenativním vzorku mladých lidí z celého světa. V závěru shrnuji poznatky z výzkumu, které jsou konfrontovány s teoretickou částí.