Interní audit - Šilhán, Josef; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Popis procesů, identifikace rizika, hodnocení rizika.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; audit; riziko; diplomové práce; auditing; risk; master's theses