Ocenění podniku Sklárny Kavalier, a. s. - Ptáčník, Lukáš; Scholleová, Hana, 1964-; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Stanovení hodnoty podniku Sklárny Kavalier, a.s. použitím výnosové metody diskontu volných peněžních toků do firmy ke dni 20. 11. 2008.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses