Analýza rodinného portfolia firem - Klímová, Kateřina (2009)
Obsahem mé práce je zhodnocení rodinného portfolia firem z hlediska jeho přínosů vlastníkum portfolia. Jedná se o portfolio malých firem do 20 zaměstnanců. Cílem práce je navrhnout strategicky plán, který vlastníkum umožní co nejlépe dosáhnout stanovených cílů a to v takové míře podrobnosti a složitosti použitých metod, která umožní vlastníkům danou strategii úspěsně implementovat.