Analýza rodinného portfolia firem - Klímová, Kateřina; Scholleová, Hana, 1964-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Obsahem mé práce je zhodnocení rodinného portfolia firem z hlediska jeho přínosů vlastníkum portfolia. Jedná se o portfolio malých firem do 20 zaměstnanců. Cílem práce je navrhnout strategicky plán, který vlastníkum umožní co nejlépe dosáhnout stanovených cílů a to v takové míře podrobnosti a složitosti použitých metod, která umožní vlastníkům danou strategii úspěsně implementovat.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses