Podnikatelský plán CHI Czech s. r. o. - Holá, Lucie; Krause, Josef, 1978-; Batěk, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Obsahem diplomová práce na téma podnikatelský plán je popis společnosti CHI Czech s. r. o., jež provozuje síť kaváren Coffeeheaven v České republice. Práce se skládá ze dvou základních částí. První z nich, teoreticko-metodologická, byla sestavena na základě literatury, jež je uvedena v kapitole 5. Praktická část byla sestavena na základě podkladů, které jsem získala od společnosti a na základě vlastního výzkumu. Podnikatelský plán obsahuje informace o založení podniku, seznámení s klíčovými osobnostmi společnosti, analýzu okolí společnosti, výrobní a provozní činnost, personální zajištění, finanční analýzu, finanční plán a problémy, se kterými jsem se při zpracování setkala. Dále jsem prostřednictvím analýzy citlivosti stanovila největší rizika společnosti a možné příležitosti do budoucna. Tam, kde jsem pociťovala určité mezery, jsem se snažila navrhnout možná zlepšení a doporučení. Cílem této práce je vytvořit dokument, který shrne všechny informace o společnosti a zároveň nastíní možná zlepšení v jednotlivých částech.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses