Výzkum trhu spotřebních předmětů a služeb - Šramotová, Martina; Bártová, Hilda; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce zkoumá trh ústní hygieny. Popisuje metodologii marketingového výzkumu. Pomocí dotazníkového šetření zjišťuje nákupní zvyky studentů vysokých škol. Praktická část prezentuje výsledky výzkumu a formuluje marketingová doporučení.
Vedoucí práce: Hilda Bártová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; studenti; marketingový výzkum; diplomové práce; students; marketing research; master's theses