Marketingová analýza závodů společnosti Prague International Marathon, s.r.o. - Mazal, Jan (2009)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou závodů společnosti Prague International Marathon, s.r.o. Obsahuje analýzu divácké spokojenosti a potenciálu segmentu vysokoškolských studentů.