Marketingová analýza závodů společnosti Prague International Marathon, s.r.o. - Mazal, Jan; Koudelka, Jan; Nečásek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou závodů společnosti Prague International Marathon, s.r.o. Obsahuje analýzu divácké spokojenosti a potenciálu segmentu vysokoškolských studentů.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; maraton; diplomové práce; marathon; master's theses