Podpora IS/IT v SCM automobilového průmyslu - Tománek, Martin (2009)
Specifika a nové trendy v automobilovém průmyslu kladou stále větší požadavky na řízení integrovaných logistických řetězců. Diplomová práce popisuje část integrovaného logistického řetězce a to zpětnou logistiku a oběh vratných přepravních jednotek. Hlavním cílem a přínosem této diplomové práce je procesní analýza týmu řídicí oběh vratných přepravních jednotek v podmínkách britských automobilek Jaguar a Land Rover a aplikace metodiky ITIL Incident management při vytváření a implementace aplikace, která vychází z provedené analýzy a zabezpečuje informační potřeby jednotlivých rolí v tomto týmu.