Podpora IS/IT v SCM automobilového průmyslu - Tománek, Martin; Říhová, Zora, 1948-; Věk, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Specifika a nové trendy v automobilovém průmyslu kladou stále větší požadavky na řízení integrovaných logistických řetězců. Diplomová práce popisuje část integrovaného logistického řetězce a to zpětnou logistiku a oběh vratných přepravních jednotek. Hlavním cílem a přínosem této diplomové práce je procesní analýza týmu řídicí oběh vratných přepravních jednotek v podmínkách britských automobilek Jaguar a Land Rover a aplikace metodiky ITIL Incident management při vytváření a implementace aplikace, která vychází z provedené analýzy a zabezpečuje informační potřeby jednotlivých rolí v tomto týmu.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses