Informační a finanční toky v neziskové organizaci - Navrátilová, Jana; Nový, Jan, 1966-; Ertl, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza informačních a finančních toků mezi ústředím neziskové organizace a jejími členy na příkladu Svazu modelářů České republiky
Vedoucí práce: Jan Nový
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: neziskový sektor; sdružovací právo; financování institucí a organizací; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; nonprofit sector; freedom of association; financing of institutions and organizations; master's theses