Role marketingové komunikace při budování značky - Pavelková, Veronika; Štrach, Pavel; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá marketingovou komunikací při budování značky Maybach
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: marketingová komunikace; řízení značky; marketingový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; communication in marketing; brand management; marketing management; master's theses