Kvalita zdravotní péče ve vztahu k akreditaci zdravotnického zařízení - Holeščáková, Tatiana (2008)
Cílem této práce je popis průběhu akreditačního procesu ve zdravotnickém zařízení, zmapování možných problémů při zavádění akreditačních standardů a vliv akreditace na jakost zdravotní péče ve zdravotnickém zařízení.