Kvalita zdravotní péče ve vztahu k akreditaci zdravotnického zařízení - Holeščáková, Tatiana; Mlčák, Jan; Rytíř, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této práce je popis průběhu akreditačního procesu ve zdravotnickém zařízení, zmapování možných problémů při zavádění akreditačních standardů a vliv akreditace na jakost zdravotní péče ve zdravotnickém zařízení.
Vedoucí práce: Jan Mlčák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdravotnická zařízení; akreditace; zdravotní péče; management jakosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health facilities; accreditation; health care; quality control; master's theses