Podnikatelský záměr - Franchising - Piteráková, Leona (2008)
Tato diplomová práce bude zaměřena na podnikatelský záměr (a jeho vypracování) právnické osoby na založení jazykové školy, Easy English, na bázi franchisingové licence.