Podnikatelský záměr - Franchising - Piteráková, Leona; Kovář, František, 1940-; Jaček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Tato diplomová práce bude zaměřena na podnikatelský záměr (a jeho vypracování) právnické osoby na založení jazykové školy, Easy English, na bázi franchisingové licence.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: projektový management; podnikatelské projekty; franchising; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; business planning; franchising; master's theses