Management Crohnova onemocnění v České republice - Klíma, Tomáš; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Ekonomické dopady v ČR
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdravotnický management; ekonomika zdravotnictví; Crohnova nemoc; náklady; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service management; medical economics; Crohn's disease; costs; master's theses