Personální a platová politika v podmínkách MěÚ měst s rozšířenou působností - Vašíčková, Lenka (2009)
Veřejná správa a její zaměstnanci. Motivace zaměstnanců k výkonu veřejné správy. Zhodnocení současné situace dvou měst s rozšířenou působností výkonu státní správy z hlediska jejich personální a platové politiky. Doporučení pro personální a platovou politiku měst obdobného typu.