Personální a platová politika v podmínkách MěÚ měst s rozšířenou působností - Vašíčková, Lenka; Novotná, Eliška, 1944-; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Veřejná správa a její zaměstnanci. Motivace zaměstnanců k výkonu veřejné správy. Zhodnocení současné situace dvou měst s rozšířenou působností výkonu státní správy z hlediska jejich personální a platové politiky. Doporučení pro personální a platovou politiku měst obdobného typu.
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa; personální management; hodnocení pracovníků; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public administration; personnel management; rating of employees; master's theses