Zaměstnanost na Novobystřicku - Hanzlová, Věra; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Zemanová, Stanislava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Teoretické vymezení problematiky zaměstnanosti a nezaměstnanosti v České republice. Rozbor situace na trhu práce v regionu Novobystřicko ke konci roku 2007 prostřednictvím dílčích analýz zaměřených na pracovní příležitosti, lidské zdroje a dopravní infrastrukturu v regionu. Stanovení kritických oblastí z pohledu zaměstnanosti s pomocí SWOT analýzy. Návrh strategie ke zlepšení situace a zvýšení zaměstnanosti na Novobystřicku.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; labor market; unemployment; master's theses